Libéma

Power to the marketeers!

_Libéma is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland. Ze heeft prachtige vakantie- en attractieparken als het Safari Resort Beekse Bergen, AquaZoo en het Luchtvaartmuseum Aviodrome.

 

PRDCT geeft Libéma één platform waarin de interesses, reserveringen, verkopen en afgegeven persmissies van bezoekers en gasten bij elkaar gebracht zijn en waar de klantdata over alle labels en alle kanalen wordt gemanaged. PRDCT vult de wens van Libéma in om klantdata op een begrijpelijke manier in handen te geven aan de marketeers, de CRM-specialisten en het digital team, zodat zij er zelf mee aan de slag zijn.

 

Het PRDCT Customer Data Platform verzamelt klantdata, online en offline, van alle vakantie- en attractieparken. Data van ticketverkoop, reserveringen, abonnementen, leads, de respons op mailcampagnes, web analytics en customer survey data en creëert hiermee een 360 klantbeeld.

 

Deze data wordt ingezet om inzicht te krijgen in wie klanten zijn en of er specifieke patronen te herkennen zijn in het gedrag van klanten.

 

Daarnaast zijn mail-en advertentiecampagnes volledig gepersonaliseerd en geautomatiseerd en kunnen ad-hoc campagnes op elk moment uitgevoerd worden.
De uitvoering is in handen van de marketeers zelf, voor zowel de geautomatiseerde campagnes als voor alle ad-hoc activiteiten.

 

De resultaten van alle campagnes worden weer in PRDCT vastgelegd en via de de PRDCT attributie manager worden de conversies gemeten en omgezet in standaard rapportages ter verantwoording aan het management.

Resultaten

  • Eén platform voor een klantbeeld over verschillende vakantie- en attractieparken.
  • Marketeers kunnen zelf met de data werken via de PRDCT apps en gegevens uitwisselen met activatietools op verschillende kanalen en dus snel reageren op potentiële kansen.
  • De belangrijkste campagnes zijn volledig geautomatiseerd door de marketeers zelf.
  • Standaard attributierapportages worden gebruikt voor verantwoording richting management.
  • Alle afgegeven permissies worden verwerkt en automatisch toegepast met behulp van de PRDCT permissiemanager.
We komen graag met je in contact!
Stuur een mail of bel 020 779 3673