Een managed data platform

_PRDCT is een oplossing die door ons gehost en onderhouden wordt. Samen met de IT-afdeling van onze klanten sluiten we de databronnen van klantdata en de gebruikte tooling voor klantinteractie aan op ons platform. Wij doen het moeilijke werk, zoals het modelleren en het samenbrengen van die data. Wij leveren geprepareerde data die geschikt is om zelf mee aan de slag te gaan in de tools die wij leveren met het PRDCT platform. PRDCT neemt je het ingewikkelde werk uit handen en empowert je om zelf meer waarde uit je klantdata te halen.

Onze PRDCT apps

Klantactivatie en klantinteractie

Tooling waarmee we samenwerken

We integreren met alle klantactivatie- en klantinteractiesystemen. De intelligente selecties of audiences die je maakt op het PRDCT platform worden geautomatiseerd gepubliceerd naar deze tools. Met onze Publication Manager zet je deze integratie op, ondersteund door ons.

 

De resultaten van de interactie worden weer terug gelezen in het PRDCT data platform. Je kan deze gedragsdata gebruiken om de selecties van bestaande audiences geautomatiseerd bij te werken, audiences te verbeteren of nieuwe audiences mee te maken.

Mail- en campagnemanagementsystemen

_We synchroniseren met alle marketing automation systemen, bijvoorbeeld Selligent, SalesForce marketing cloud, Spotler, Bloomreach. Gebruik je een andere tool? Geen probleem. Onze generieke publication manager kan out-of-the-box met veel tools werken. Je kan ons altijd vragen of we met jouw tool kunnen samenwerken.

We ondersteunen vele vormen van campagnes. Je leest hier meer over in de marketing automation use case.

Advertising

_We hebben geautomatiseerde synchronisatie met alle advertising platformen zoals, Google Meta, linked in beschikbaar. Je leest meer over de toepassing in de advertising use case.

Customer service systemen

_PRDCT heeft een API platform waarmee tools dynamisch gegevens uit het platform kunnen uitvragen. Dit API platform gebruiken we om gegevens on-demand te leveren aan bijvoorbeeld RobinHQ of Zendesk. De customer service use case vertelt je er meer over.

Webinterventie- / tag management systemen

_Voor personalisatie van websites en apps integreren we een aantal webinterventiesystemen, bijvoorbeeld Blueconic, Bloomrecxahm Squeezely en Selligent Site.

We ondersteunen  A/B testing tools, zoals Optimizely en VWO. Er zijn veel tools in omloop, je kan ons altijd vragen of we ook met jouw tool kunnen samenwerken. Je leest meer over de toepassing in de web en in app personalisatie use case.

CRM-systemen

_CRM-systemen zijn niet alleen de leverancier van klantdata voor PRDCT. We ondersteunen ook CRM functionaliteit, waarover je meer kan lezen in onze automatische lead opvolging use case. We integreren bijvoorbeeld met Salesforce, maar er zijn heel veel andere CRM systemen in omloop. Neem contact met ons op als je wilt weten of we ook met jouw CRM systeem kunnen samenwerken.

Loyalty systemen

_PRDCT kan met diverse loyaliteitssystemen integreren, bijvoorbeeld het systeem van Intersolve, waardoor je nog relevanter je loyaliteitssysteem kan inrichten.  Lees meer over de toepassing waarvoor we samenwerken in de gepersonaliseerde loyalty use case.

We komen graag met je in contact!
Stuur een mail of bel 020 779 3673